Travtjänsen är Sveriges ledande analysföretag avseende svensk Travsport. Sedan 1996 har företaget bidragit till Svenska storspelares vinster. Spelanalyserna, intervjuerna och spelförslagen går att få via travtjansten.se, talsvarslinje och SMS-tjänst.  ​ SporttjänstenSportjänsten förenklar och optimerar spelares informationstillgång, strategier och resultat. Sporttjänsten är Sveriges främsta leverantör av speltips på Svenska Spels och utländska spelföretags produkter. Speltipsen går att få via sporttjansten.se, talsvarslinje och SMS-tjänst.
SpeltjänstKraftfulla och helt kostnadsfria verktyg för dig som vill spela smartare. Speltjänst har sedan 1994 bevakat Svenska Spels utbud på sportspel och serverat marknaden med relevant och unik spelinformation. SnokenSnoken är en fax/mailtjänst med den senaste spelinformationen. Den presenteras med ett kvickt och spelgenererande språk som gör spelaren uppmärksammad på vad man bör ha i åtanke. ​
Dagens SpelSedan 1986 har Dagens Spel varit marknadsledande på spelinformation till svenska spelombud. Produkterna utgår såväl från ATGs travutbud som Svenska Spels sportutbud. TravinfoFör sista-minuten-tips och analyser till alla riksspel finns Travinfo. Varje fax innehåller startlistor, fullständig ranking, spelförslag, analyser och intervjuer med tränare och kuskar.